Kirjoitelmien lähettämisohje tulevaan kirjaamme

Käsittelimme sukuneuvoston kokouksessa 23.3. kirja-asiaa. Kannustamme kirjoittajia lähettämään kirjoitelmia kesäkuun 2023 loppuun mennessä, jotta niitä voidaan tarkastella kesätapaamisessamme 8.7. Riihipihassa. Kirjoitelmia otetaan toki vastaan myöhemminkin, ainakin tämän vuoden syksyyn saakka. Kirjan tarkemmasta julkaisuaikataulusta ei katsottu olevan tarkoituksenmukaista vielä päättää, vaan katsotaan kuinka kirjoitelmia alkaa tulla.

Lähettäkää kirjoitelmat minun sähköpostiini olavi.haataja @ koulutusavain.fi niin minä jaan niitä luettavaksi kirjan toimituskunnan jäsenille. Jos teillä on kirjoitelmia paperiversioina ja ette voi lähettää niitä sähköpostiini, ottakaa yhteyttä minuun (sähköpostiini tai puh. 0400 580 471), niin sovitaan mihin osoitteeseen voitte paperiversiot postittaa.

Kirjan toimituskuntaan sukuneuvoston kokous nimesi Aino Luukkosen, Anu Pesosen, Matti Haatajan, Jouko Haatajan ja Olavi Haatajan.

t. Olavi