Kesällä 2023 tapaamme Riihipihassa

Ensi vuoden (2023) heinäkuussa sukuseuramme täyttää 20 vuotta.  Sukuseuramme perustava kokous pidettiin Vuolijoen Riihipihassa 5.7.2003.   Teini-ikä alkaa olla taakse jäänyttä elämää ja alkaa nuoren aikuisen vaihe.  Ja sitähän pitää juhlistaa.  Sukuneuvosto päätti, että pidämme näissä merkeissä sukutapaamisen lauantaina 8.7.2023.

Tuona viikonloppuna Riihipihassa on heidän vuotuiset kesäpäivänsä.  Lauantaina on Riihipihassa tarjolla monenlaista ohjelmaa klo 10:stä klo 15:een saakka.  Ajattelimme sukuneuvostossa, että pidämme sukutapaamisen klo 15 alkaen, jotta voimme ensin nauttia kesäpäivien ohjelmasta.  Ohjelmaa ei vielä ole julkistettu, mutta se tarjoaa elämyksiä kaiken ikäisille.  Toivomme paikalle tietenkin kaikkia sukulaisiamme, mutta erityisesti odotamme saapuvaksi lapsiperheitä ja nuorisoa.  Koska tapaamisemme ajoittuu parhaaseen loma-aikaan, toivomme teidän välittävän tietoa tapaamisestamme erityisesti sukulaislapsiperheille ympäri Suomen, jotta he mahduttaisivat lomaohjelmaansa tuon lauantain Riihipihassa.

Riihipiha on siis talonpoikaismuseo ja kesäpäivien ohjelmassa on yleensä esitelty talonpoikaiselämää eri aikakausina ja uusia elämyksiä on tarjolla niin kaupunkilaisille kuin maaseudulla eläville.  Vilkaiskaa lisätietoa heidän verkkosivuiltaan, jonne löytää helposti esimerkiksi googlaamalla Riihipiha Vuolijoki.

Laitan tarkempaa viestiä päivän ohjelmasta talvella, kunhan ohjelma (ja edes talvi) tulee.

t. Olavi