Haatajien sukulaistapaaminen Riihipihassa 8.7.2023

Vuolijoen Riihipihassa (Kuusirannantie 67) pidetään iloiset kesäpäivät la-su 8-9.7.2023. Niiden yhteydessä järjestämme Haatajien sukulaistapaamisen la 8.7 klo 15.00. Tuolloin on kulunut 20 vuotta sukuseuramme perustamisesta. Perustava kokous pidettiin 5.7.2003. Näissä merkeissä jutustelemme seuramme 20 vuodentoiminnasta ja tulevaisuuden suunnitelmista ja esitetään katkelmia suunnittelemaamme kirjaamme tulevista muutamista jutuista. Seura tarjoaa osallistujille karjalanpiirakkaa lisukkeineen sekä kavia, teetä ja mehua kakun kera.Tilaisuuden kestoksi arvelemme puoltatoista tai paria tuntia eli aikaa on varattu myös vapaaseen toisiimme tutustumiseen ja kanssakäymiseen sen verran kuin juttu riittää.

Tulkaa Riihipihaan ja hyvissä ajoin, sillä tarjolla on mielenkiintoista ohjelmaa klo 10:stä alkaen. Kesäpäivien pääsymaksu on 10e yli 12-vuotiailta ja paikalla on ostettavissa päivän mittaan tukevampaakin ruokaa. Alle teini-ikäiset pääsevät siis ilmaiseksi ja heillekin on taatusti kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa.

Tapaamiseemme ei ole varsinaista ilmoittautumista, mutta jotta osaamme varata tarjottavaa edes suunnilleen oikean määrän, toivomme että laitatte minun söhköpostiini olavi.haataja@koulutusavain.fi 3.7. mennessä arvionne teidän saapuvan ryhmän määrästä. Ja ottakaa mukaan ja kannustakaa tulemaan paikalle myös ennekkoon ilmoittaumattomat. Tapaamiseen osallistujien ei tarvitse olla sukuseuran jäseniä vaan toivomme paikalle myös erityisesti kaikkia suvustamme ja seurastamme kiinnostuneita.

Tapaamisiin t. Olavi, seuran puhis