Haatajien suvusta tehdään ensimmäinen sukukirja

Haatajien sukuneuvosto on päättänyt julkaista ensimmäisen sukukirjan Tavaskengän Haatajista. Tavastkengän Haatajien matrikkelitiedot ovat lähes valmiina ja näinollen tältä osin materiaali on valmiina.

Sukukirjan vastaava päätoimittaja on Joiko Haataja, puh 0400 166613, jouko.haataja@gmail.com. Kirjan tekstien tekijäksi ja tekstien kerääjiksi ja niistä vastaaviksi päätoimittajiksi on valittu Aino Luukkonen puh. 040 9638775

ailuukko@luukku.com ja Onni Haataja puh. 0400 150681, onni.haataja@gmail.com.

Kirjan aikataulu on sellainen, että tekstit ja matrikkelitiedot on valmiina vuoden vaihteeseen mennessä ja kirjan on määrä olla julakistuna vuoden päästä kesän 2015 alussa.

Muiden Haatajien sukuhaarojen kirjojen tekemisestä päätetään ensimmäisen kirjan tekemisen perusteella ja sillä kokemuksella, mitä siitä saadaan. Suvun jäseniltä odotetaan aktiivisuutta tarinoiden, valokuvien ja muistelusten kerääjinä.

Ilman elävöittäviä tekstejä ja kuvia kirja jää kuivaksi hakuteokseksi.

Toivotan kaikille Haatajille hyvää kesää!

Pentti Haataja, puheenjohtaja