Uusi puheenjohtaja sai ylläpitotunnukset sivuillemme

Olen Pentti Haataja ja olen aloittanut uutena puheenjohtaja 6.7.2013. Sain tunnukset näiden sivujen ylläpitoon ja alan opetella sivustojen ylläpitoa. Tarkoituksena on saada näille sivuille suvustamme tietoa, kuvia, tapahtumia ja kirjoituksia, jotka ovat kiinnostavia ja antavat tietoa sukumme vaiheista ja tapahtumista.

Olen syntynyt Kajaanin maalaiskunnassa Kivimäessä 65 vuotta sitten. Olen koulutkseltani insinööri ja olen vielä työelämässä Vapo Oy:n palveluksessa. Suku on tullut Kajaanin Lehtovaaralle 1700 luvulla ja sitä kautta sukujuuret johtavat Vaalan Manamansaloon Antti Haatajan synnyinseuduille. Perheeseeni kuuluu vaimo Arja os. Pussinen. Hän on syntynyt Vuolijoen Käkilahdessa. Lisäksi perheeseeni kuuluu kaksi aikuista lasta Niina, joka asuu perheineen Vantaalla ja Markus, joka asuu Oulussa.

Yhteustiedot ovat:

Pentti Haataja
Lohenpyrstö 11
87700 Kajaani
+358 400 384 970
puheenjohtaja@haatajat.fi

penttihaataja